Teksten

Zit je aan te hikken tegen een tekst die er niet goed uitkomt?
Ben jij iemand die makkelijker praat dan schrijft?
Ik verzorg graag jouw tekst op basis van een interview.
In een gesprek stel ik vragen en zoek de rode draad. De inhoud vertaal ik naar een heldere en levendige tekst. Met een minimale tijdsinvestering heb je op die manier een aansprekende tekst voor je ‘over mij-pagina’, artikel, beleidsstuk, jaarverslag of blog.

Wil je je tekst ook vormgeven in drukwerk, een website of een (online) magazine?
Ik heb een uitgebreid netwerk van creatieve collega’s met wie ik graag samenwerk om je uitgave te verzorgen.

RadarWMO
Het proces van verandering en beweging zichtbaar maken dat RadarWmo in Rotterdam Centrum in gang heeft gezet. Dat is het doel van dit magazine. De betrokken medewerkers, vrijwilligers en klanten komen aan het woord en laten zien wat de ontwikkelingen in hun leven en werk betekenen.
De uitdaging voor de website van InRapport was om een toegankelijk geheel te maken van twee heel verschillende  takken van sport: coaching en bouwmanagement.
Het vinden van de rode draad in het werk van Fred van Hooydonk, het samen bouwen aan doelen, bleek de sleutel.
HSS interactief jaarverslagDe coördinatoren van het Haags Steun-systeem vinden het moeilijk om uit te leggen wat ze precies doen. Daarom hebben we in samenwerking met Katja Visser een interactief jaarverslag ontwikkeld waarin beeld en tekst zodanig samenwerken dat mensen ineens snappen waar het om gaat.