Nieuwsbrieven

De online nieuwsbrief: een fantastische en betaalbare manier om met je doelgroep te communiceren. Op een professionele en aansprekende manier delen wat je doet, zodat de meerwaarde van je organisatie zichtbaar wordt. Met tekst, beeld en desgewenst filmpjes. En natuurlijk links om verkeer naar je website te genereren. Online of met een appje kun je zelf checken hoe goed je nieuwsbrief wordt gelezen en wie waar op klikt. De losse items kun je ook als content voor je website en social media benutten.

PR-machine verzorgt het hele proces, van idee tot verzending. Of het nu gaat om losse mailing of een abonnement voor een (twee)maandelijkse nieuwsbrief, we starten met het vaststellen van het doel.¬†Wie wil je bereiken, wat wil je overbrengen en wat zou je als respons willen? Dat is de basis van het plan. Dan kan de PR-machine gaan draaien…


De e-mailnieuwsbrief is voor RadarWmo een medium om mantelzorgers te bereiken en te informeren. Nieuwe mantelzorgers kunnen zich op de website inschrijven voor de nieuwsbrief.


Latin bigband La Parranda informeert haar fans via de nieuwsbrief over interessante optredens. Lezers kunnen doorklikken naar de website, social media en filmpjes van optredens van de band.


BEACON nieuwsbrief

Via de digitale nieuwsbrief deelt BEACON interviews en filmpjes met haar relaties, om ze een levendige indruk te geven van hoe productinnovatie in de praktijk gestalte kan krijgen.